KURSER

SEND EN MAIL

KURSER

SEND EN MAIL

5 sikre værktøjer til et stærkt ståsted som leder, mand og menneske

Nyt kursus i København til efteråret 2021

Mærk dit lederskab, mand

Heldags workshop for ledere, iværksættere og selvstændige

Heldags workshop, hvor du får indblik i, hvordan du skaber mere nærvær, balance og troværdighed i dit private og professionelle lederskab. Du bliver præsenteret for sociale kompetencer, der kan optimere dig som leder, mand og menneske. Du vil arbejde med de 5 trin, som min bog Leder, mand og menneske – 5 trin til lederskab i balance indeholder. Du prøver dem af gennem øvelser alene og sammen med de andre på workshoppen.

En leder der overvejende agerer ud fra rationale og fakta har svært ved at mærke sig selv og nå sine medarbejdere, der motiveres af empati, nærvær, accept og at blive lyttet til. Manglende selvforståelse og indsigt i de sociale og følelsesmæssige værdier giver ubalance i din ledelse.

God ledelse starter med dig selv. Når du kender dig selv, dine værdier, styrker og svagheder, vil du stå stærkt på gode som dårlige dage. Du kender din værdi, du ved, hvad du vil og er ikke i tvivl om, at du nok skal komme i mål. Kender du omvendt ikke dig selv og er usikker på din adfærd og reaktioner, fordi de kan være pludselige og uforudsigelige, vil det blokere flowet i dit lederskab.

På kursusdagen træner du nærvær, dit tempo tilpasses til det, der sker og du finder værdien af din dybe vejrtrækning. Du øger din evne til at skabe fokus og tilstedeværelse, hvilket giver flere nuancer i din tilgang til dig selv, dine relationer og måde at løse konflikter på. Ting der forenkler din hverdag og giver dig mere overskud.

Du får værktøjer, så du træder i karakter, tager de rette beslutninger og fremstår troværdigt. Er du parat til at blive klogere på dig selv, tage ansvar for dit lederskab og skabe en større balance mellem det rationelle og det emotionelle, er muligheden her. Træningen på dagen øger din bevidsthed som leder, mand og menneske. 

En-dags lederworkshop, hvor du får en smagsprøve på, hvordan du skaber mere nærvær, balance og troværdighed i dit private og professionelle lederskab. Du bliver præsenteret for sociale kompetencer, der kan optimere dig som leder, mand og menneske. Du vil arbejde med de 5 trin, som min bog Leder, mand & menneske – 5 trin til lederskab i balance indeholder ved at prøve dem på egen krop under øvelser

En leder der overvejende agerer ud fra rationale og konkret fakta, har svært ved at mærke sig selv og nå sine medarbejdere, der motiveres af empati, nærvær, accept og at blive lyttet til. Manglende selvforståelse og indsigt i de sociale og følelsesmæssige værdier giver ubalanceret ledelse.

God ledelse starter med dig selv. Når du kender dig selv, dine værdier, styrker og svagheder, vil du stå stærkt på gode som dårlige dage. Du kender din værdi, du ved, hvad du vil og er ikke i tvivl om, at du nok skal komme i mål. Kender du omvendt ikke dig selv og er usikker på din adfærd og reaktioner, fordi de kan være pludselige eller uforudsigelige, vil det blokere flowet i dit lederskab.

På workshoppen træner du dit nærvær, dit tempo tilpasses til det, der sker og du finder værdien af din dybe vejrtrækniing. Du øger din evne til at skabe ro og tilstedeværelse, hvilket giver flere nuancer i din tilgang til dig selv, dine relationer og måde at løse konflikter på. Ting der forenkler din hverdag og giver dig mere overskud.

Jeg giver dig smagsprøver på, hvad der skal til for at træde i karakter, tage bedre beslutninger og fremstå mere troværdig og levende. Er du parat til at blive klogere på dig selv, tage ansvar for dit lederskab og skabe en større balance mellem det rationelle og det emotionelle, er muligheden her. Træningen på workshoppen giver dig nye indsigter i din adfærd som leder, mand og menneske. 

De 5 Trin til lederskab i balance

 • Tilpas dit tempo
 • Vær nærværende
 • Lyt
 • Acceptér forskellighed
 • Kommunikér – stå ved med ord

Dit outcome

 • Du bliver mere bevidst om, hvad du vil bruge din tid på
 • Du øger dit nærvær i dine relationer
 • Du opdager, om du er en god eller dårlig lytter
 • Du opdager, at rummelighed starter hos dig selv
 • Du bliver mere tydelig og direkte i din kommunikation
 • Du mærker dine behov og følelser tydeligere
 • Du styrker din evne til at handle og tage beslutninger
 • Du får værktøjer til at håndtere konflikter med større ro og indsigt

Det praktiske

Workshoppen vil være en blanding af teorioplæg, øvelser, reflektion, gruppe- og individuelt arbejde, som kræver aktiv deltagelse. 

Vi starter kl 9:00 og slutter 16:30. Der vil være en let frokost, kaffe, te og sødt i løbet af dagen.

Adressen bliver oplyst, når vi nærmer os dagen.

Pris

Pris: kr. 3.995 ex. moms. 

Det inkluderer:

 • kaffe/te crossaint, let frokost, frugt og kage i løbet af dagen
 • min nye bog Leder, mand og menneske til at læse, inden vi mødes
 • en ledercoaching session på 60 min. som tages efterfølgende i Hellerup

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Morten

fortæller om sit 1-1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

mand

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Send din besked her

© Copyright – Annette Jønsson - Ledercoach