Hvem er
ANNETTE JØNSSON

SEND EN MAIL

LEDERCOACH ANNETTE JØNSSON

SEND EN MAIL

OM ANNETTE JØNSSON

Annette har siden 2005 haft fokus på arbejdet med at træne mænd til at mærke efter, stå ved og kommunikere tydeligt og respektfuldt omkring deres følelser, behov og grænser. Med sin baggrund som journalist og fotograf, suppleret med uddannelser i gestaltterapi, stress- og spirituel coaching, har hun et stærkt og unikt fundament for at arbejde målrettet med mænds private og professionelle udvikling.

I sine terapi/coaching forløb har Annette altid fokus på at skabe et trygt og ærligt rum, som giver plads og mod til at opdage nye sider af dig selv. Med sin skarpe og målrettede tilgang til processen, får du allerede ved den indledende session konkrete og brugbare arbejdspunkter og indsigter at gå videre med.

Annette har trænet flere hundrede mandlige lederes potentiale og hjulpet dem til at finde balancen mellem det rationelle og det emotionelle i privat- og arbejdslivet. Nu 10 år efter udgivelsen af sin første bog udkom nummer to i 2019 Leder, mand og menneske – 5 trin til lederskab i balance

Annette møder dig med et åbent, ikke dømmende og humoristisk sind. Og når du svarer: – Det ved jeg ikke, tror hun dig ikke, fordi svaret altid ligger dybt inde i dig. Hendes mangeårige erfaring og højt udviklede empatiske fornemmelse gør, at du kommer ind lige dér, hvor forandringen sker. Altid i fuld kontakt og nærvær, som hjælper dig til at mærke dig selv og få dig ind til kernen af dine udfordringer. I dit tempo og med respect for dine grænser.

Gennem årene er Annette ofte blevet brugt som ekspert i aviser, uge og måneds-magasiner samt tv. Du kan se alle presseklip her

Annette har udgivet to bøger om mænds følelser, udfordringer i parforholdet, besvær med at udtrykke behov og forventninger. Begge bøger har cases, hvor mænd fortæller om deres process og hvordan de styrker deres potentiale og personlige lederskab.

Privat bor Annette i Vanløse i et 100 år gammelt hus, hvor hun byder dig velkommen i sin praksis, som er en tilbygning til huset. Når Annette har fri løber hun ture med sine hunde Gaudi og Carlo, vinterbader, dyrker yoga og meditation. Og holder meget af at samle vennder og familie i sommerhuset i Rågeleje.

www.mandeterapeut.dk

Denne side henvender sig til mænd og par, der har brug for at få indsigt i egen adfærd og få værktøjer til at skabe et bedre parforhold med udgangspunkt i at arbejde med sig selv og relationen.

CV

UDDANNELSE & KURSER:

 • Metakognitiv Terapi – Kursus i teori og metode, 2018
 • Unleash the power within seminar med Tony Robbins, London 2017
 • High Performance seminar med Brendon Burchard, Californien 2015
 • Leading Energy & Essens Practitioner www.360gr.dk, 2011
 • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
 • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut – NGI, 1998 – 2003
 • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1995 – 1999
 • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1988 – 1992
 • Nysproglig student, Frederiksberg Gymnasium, 1980 – 1983

ERHVERVSERFARING:

 • Ledercoach, gestaltterapeut, forfatter og facilitator, 2005 –
 • Selvstændig journalist og fotograf, 1999 – 2006
 • Fotojournalist praktikant, Ekstra Bladet, 1996 – 1998
 • Produktionsleder og Caster i reklame-, film- og TV-branchen, 1985 – 1995

FRIVILLIGT ARBEJDE:

 • Mentor for Dansk Journalistforbund, 2007 –
 • Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen, 2004 – 2005
 • Natherberg for kvinder i Hvidovre, Dansk Røde Kors, 2002

Annette’s personlige stil er direkte, skarp og vedholdende, altid med udgangspunkt i nuet, og hvor du er i dit liv. Naturligvis blandet med rummelighed, accept, omsorg og humor. Fokus er på forandring, og at der skal handling til at få det til at ske.

Personlige kvalifikationer:

Annette har en højt udviklet empatisk fornemmelse og bruger sin intuition og evne til at være 100 procent tilstede i situationen, hvilket skaber tryghed og klarhed. Hun skræller larm og forstyrrelser væk, så du hurtigt kommer ind til kernen af dine udfordringer. Annette er ligefrem og bruger sig selv i arbejdet, der sker i nuet og sætter din udvikling/forandring over alt andet.

Har du brug for en ledercoach?

Hvis du føler dig inspireret til at styrke dit lederskab, er Annette den rette ledercoach for dig. Ring på telefon 20 71 21 22 og få en indledende snak om, hvad et forløb kan gøre for dig. Du kan også sende en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Morten

fortæller om sit 1-1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Send din besked her

© Copyright – Annette Jønsson - Ledercoach