Hvem er
ANNETTE JØNSSON

SEND EN MAIL

LEDERCOACH ANNETTE JØNSSON

SEND EN MAIL

OM ANNETTE JØNSSON

Leadership Coach & Psykoterapeut

Siden 2005 har jeg fokuseret mit arbejde på at træne mænd i at mærke efter, stå ved og kommunikere tydeligt og respektfuldt omkring deres følelser, behov og grænser. Med min journalistiske baggrund, suppleret med uddannelser i gestaltterapi, stress- og spirituel coaching, har jeg et stærkt og unikt fundament for at arbejde målrettet med netop din private og professionelle udvikling.

I de terapi/coaching forløb jeg tilbyder, har jeg altid fokus på at skabe et trygt og ærligt rum, som giver plads og mod til at opdage nye sider af dig selv. Med min skarpe og målrettede tilgang til processen, får du allerede ved den indledende session konkrete og brugbare arbejdspunkter og indsigter at gå videre med.

Jeg har trænet flere hundrede mandlige ledere og hjulpet dem med at styrke deres potentiale ved at finde balancen mellem det rationelle og det emotionelle i privat- og arbejdsliv.

Jeg har udgivet to bøger om mænds adfærd, kriser og udfordringer i parforholdet, i faderrollen, ved skilsmisser og misforståelser i kommunikationen. Begge bøger giver værktøjer og indsigter til styrket selvledelse og selvindsigt.

Fra mand til menneske – Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker Køb lydbog eller e-bog her.

Leder, mand og menneske – 5 Trin til lederskab i balance Køb trykt bog her.

Jeg møder dig med et åbent, ikke dømmende og ærligt sind. Det smitter af på dig, så du slapper af og vover at være dig selv. Du mærker dine følelser, sænker dit tempo og øger din bevidsthed om egen adfærd. Målet er, at du øger din trivsel, glæde og tro på dig selv. Min mangeårige erfaring og højt udviklede intuition gør, at jeg ser dig lige dér, hvor du er. Altid i fuld kontakt og nærvær, som hjælper dig til at mærke efter og få dig ind til kernen af dine udfordringer. I dit tempo og med respekt for dine behov og grænser.

Gennem årene er jeg ofte blevet brugt som ekspert i aviser, uge og månedsmagasiner samt tv. Du kan se interviews og artikler her

Jeg byder dig velkommen i min personlige og hyggelige praksis i Hellerup. Adressen er Bernstorffsvej 146, st. 2900 Hellerup. Der er fri parkering lige uden for på modsatte side af vejen.

Denne side www.mandeterapeut.dk henvender sig til mænd og par, der har brug for at få indsigt i egen adfærd og få værktøjer til at skabe et bedre parforhold med udgangspunkt i at arbejde med sig selv og relationen enten i gruppe med andre mænd eller 1:1 forløb.

CV

UDDANNELSE & KURSER:

 • Metakognitiv Terapi – Kursus i teori og metode, 2018
 • Unleash the power within seminar med Tony Robbins, London 2017
 • High Performance seminar med Brendon Burchard, Californien 2015
 • Leading Energy & Essens Practitioner www.360gr.dk, 2011
 • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
 • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut – NGI, 1998 – 2003
 • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1995 – 1999
 • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1988 – 1992
 • Nysproglig student, Frederiksberg Gymnasium, 1980 – 1983

ERHVERVSERFARING:

 • Ledercoach, gestaltterapeut, forfatter og facilitator, 2005 –
 • Selvstændig journalist og fotograf, 1999 – 2006
 • Fotojournalist praktikant, Ekstra Bladet, 1996 – 1998
 • Produktionsleder og Caster i reklame-, film- og TV-branchen, 1985 – 1995

FRIVILLIGT ARBEJDE:

 • Mentor for Dansk Journalistforbund, 2007 –
 • Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen, 2004 – 2005
 • Natherberg for kvinder i Hvidovre, Dansk Røde Kors, 2002

Annette’s personlige stil er direkte, skarp og vedholdende, altid med udgangspunkt i nuet, og hvor du er i dit liv. Naturligvis blandet med rummelighed, accept, omsorg og humor. Fokus er på forandring, og at der skal handling til at få det til at ske.

Personlige kvalifikationer:

Annette har en højt udviklet empatisk fornemmelse og bruger sin intuition og evne til at være 100 procent tilstede i situationen, hvilket skaber tryghed og klarhed. Hun skræller larm og forstyrrelser væk, så du hurtigt kommer ind til kernen af dine udfordringer. Annette er ligefrem og bruger sig selv i arbejdet, der sker i nuet og sætter din udvikling/forandring over alt andet.

Har du brug for en ledercoach?

Hvis du føler dig inspireret til at styrke dit lederskab, er Annette den rette ledercoach for dig. Ring på telefon 20 71 21 22 og få en indledende snak om, hvad et forløb kan gøre for dig. Du kan også sende en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Morten

fortæller om sit 1-1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

mand

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Send din besked her

Ingen felter fundet.
© Copyright – Annette Jønsson - Ledercoach