Ledelses bog
Leder, mand og menneske

5 TRIN TIL LEDERSKAB I BALANCE

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
OG FÅ KAPITEL 1 AF BOGEN
LEDER, MAND OG MENNESKE


Ledelses bog
Leder, mand og menneske

5 TRIN TIL LEDERSKAB I BALANCE

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
OG FÅ KAPITEL 1 AF BOGEN
LEDER, MAND OG MENNESKE


Leder, mand og menneskE

Tiden skriger på stærk og troværdig ledelse, og det begynder med dig. Du må kende og lede dig selv, før du kan lede andre. Og finde din balance mellem det rationelle og det emotionelle i din måde at gribe ledelse og relationer an på. Management, strategier og andre målbare parametre kan ikke stå alene, hvis du vil motivere og få det bedste ud af dine medmennesker. Først når du i lige så høj grad implementerer de sociale og relationelle kompetencer, vil du opleve succes som leder.

Er du vant til at udføre dine opgaver i et meget højt tempo uden pauser? Foretrækker du at argumentere og overbevise frem for at lytte og være nysgerrig? Lader du dig styre af en stopfuld kalender, og glemmer at passe på dig selv? Bliver du usikker, når du møder forskellighed? Og har du svært ved at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt? Så er det tid til at skrue på de rette knapper, der bevidstgør din adfærd og dine værdier som leder, mand og menneske.

Leder, mand og menneske giver dig de nødvendige redskaber til at træde i karakter og være den, du er, med dit autentiske aftryk privat og professionelt. På baggrund af flere hundrede coachingsamtaler gennemgår Annette Jønsson i bogen fem konkrete trin, der skaber flow i din kommunikation, og som dermed fører til ledelse i balance.

5 trin til lederskab i balance

Jo bedre du kender dig selv, dine styrker og begrænsninger som leder, mand og menneske, jo bedre er du til at inspirere andre og udleve dit fulde potentiale. I et ledercoaching forløb får du fokus på dine udfordringer som leder. 

  • Tilpas dit tempo
  • Vær nærværende
  • Lyt
  • Acceptér forskellighed
  • Kommunikér – stå ved med ord

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Morten

fortæller om sit 1-1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

mand

Send din besked her

© Copyright – Annette Jønsson - Ledercoach