LEDERCOACH ANNETTE JØNSSON

SEND EN MAIL

LEDERCOACH ANNETTE JØNSSON

SEND EN MAIL

LEDERCOACH ANNETTE JØNSSON

Ledercoach og gestaltterapeut  Annette Jønsson er født i 1963 og bor i et 100 år gammelt hus i et villakvarter i Hellerup med sine to Jack Russel terrier Gaudi og Carlo. Her har Annette sin praksis i en tilbygning med ro og udsigt til årstidernes skiften.

Selv har Annette et bredt spekter af uddannelser og erhvervserfaring fra brancher som reklame-, film/tv- og nyhedsproduktion. Hun har leveret freelancestof til nogle af de mest veletablerede virksomheder inden for mediebranchen og været selvstændig med egen virksomhed siden 1999. 

Som ledercoach, terapeut og rådgiver har Annette arbejdet professionelt siden 2005, hvor hun etablerede virksomheden Mandeterapeut.dk. Mandeterapeut har fokus på mænd med ønsket om at styrke deres potentiale og parforhold. Siden udvidede forretningen sig til at tilbyde parterapi og mandegruppeforløb. I 2009 udgav Annette bogen Fra mand til menneske – Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker, som gjorde, at der kom en del ledere i ledercoaching forløb, for at styrke deres personlige og professionelle lederskab.

Annette har trænet flere hundrede mandlige lederes potentiale og hjulpet dem til at finde balancen mellem det rationelle og det emotionelle i privat- og arbejdslivet. Nu 10 år efter udgivelsen af sin første bog kommer bog nummer to Leder, mand & menneske – 5 trin til lederskab i balance

Tiden er moden til at fokusere på den mandlige leder og gøre ham klar til nutidens og fremtidens uhyrlige tempo, krav og forandringer. Dette gør Annette som ledercoach med sine forløb både 1-1 og på kurser/workshops/foredrag. Altid med fokus på at skabe balance mellem fornuft og følelser,  bevidstgøre og bruge de sociale kompetencer i det daglige lederskab privat og professionelt.

Gennem årene er Annette ofte blevet brugt som ekspert i diverse aviser, uge og månedsmagasiner. Du kan se alle presseklip her

Annette Jønsson har to fokusområder i sin forretning og derfor to hjemmesider:

www.leder-mand-menneske.dk

Denne side har samme titel som hendes nyeste bog Leder, mand & menneske. Den har fokus på mandlige lederes personlige og professionelle lederskab. Hvad du kan gøre som leder for at skabe mere balance i dit indre og ydre lederskab og blive en bedre kommunikator og dermed nå dine medarbejdere.

www.mandeterapeut.dk

Denne side henvender sig til mænd og par, der har brug for at få indsigt i egen adfærd og få værktøjer til at skabe et bedre parforhold med udgangspunkt i at arbejde med sig selv og relationen.

CV

UDDANNELSE & KURSER:

 • Metakognitiv Terapi – Kursus i teori og metode, 2018
 • Unleash the power within seminar med Tony Robbins, London 2017
 • High Performance seminar med Brendon Burchard, Californien 2015
 • Leading Energy & Essens Practitioner www.360gr.dk, 2011
 • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
 • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut – NGI, 1998 – 2003
 • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1995 – 1999
 • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1988 – 1992
 • Nysproglig student, Frederiksberg Gymnasium, 1980 – 1983

ERHVERVSERFARING:

 • Ledercoach, gestaltterapeut, forfatter og fascilitator, 2005 –
 • Selvstændig journalist og fotograf, 1999 – 2006
 • Fotojournalist praktikant, Ekstra Bladet, 1996 – 1998
 • Produktionsleder i reklame-, film- og TV-branchen, 1985 – 1995

FRIVILIGT ARBEJDE:

 • Mentor for Dansk Journalistforbund, 2007 –
 • Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen, 2004 – 2005
 • Natherberg for kvinder i Hvidovre, Dansk Røde Kors, 2002

Annette’s personlige stil er direkte, skarp og vedholdende, altid med udgangspunkt i nuet, og hvor du er i dit liv. Naturligvis blandet med rummelighed, accept, omsorg og humor. Fokus er på forandring, og at der skal handling til at få det til at ske.  Se interviews i medierne her.

Personlige kvalifikationer:

Annette har en højt udviklet empatisk fornemmelse og bruger sin intuition og evne til at være 100 procent tilstede i situationen, hvilket skaber tryghed og klarhed. Hun skræller larm og forstyrrelser væk, så du hurtigt kommer ind til kernen af dine udfordringer. Annette er ligefrem og bruger sig selv i arbejdet, der sker i nuet og sætter din udvikling/forandring over alt andet.

Har du brug for en ledercoach?

Hvis du føler dig inspireret til at styrke dit lederskab, er Annette den rette ledercoach for dig. Ring på telefon 20 71 21 22 og få en indledende snak om, hvad et forløb kan gøre for dig. Du kan også sende en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Morten

fortæller om sit 1-1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

mand

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Send din besked her

© Copyright – Annette Jønsson - Ledercoach